El tancament de l’escola pública Joan Salamero és inacceptable i irresponsable

gen. 19, 2024 | Declaració Política, Notícies

En els darrers dies hem conegut la notícia de la intenció de la Conselleria d’Ensenyament de tancar l’escola pública Joan Salamero de forma unilateral.

Semblava més una declaració d’intencions que no pas una realitat, però malauradament en els darrers dies s’ha rebut la notícia que la conselleria d’ensenyament vol tancar definitivament l’escola pública Joan Salamero de cara al curs 24-25.

La gravetat de la situació ja no és la decisió unilateral del tancament, sinó posar en risc el model educatiu de la ciutat i concretament el model d’èxit de l’escola Marcel.li Moragues, volent imposar el trasllat de tots els nens i nenes a aquest centre.

Pensem que situacions d’aquesta rellevància requereixen d’un consens entre la comunitat educativa i l’administració que, en aquest cas, no ha existit.

Des de Junts per Gavà volem manifestar el nostre rebuig frontal a aquest fet i ens posem a disposició de les AMPA’s dels centres afectats per tal d’intentar intermediar amb les administracions competents i trobar una solució adequada en temps i forma.

Tanmateix, ens afegim a la manifestació convocada aquesta tarda a les 18h, a la P. Balmes, com a mostra de suport i, a l’hora, de rebuig a aquesta decisió inacceptable i irresponsable de la Conselleria d’Ensenyament.