Gent de debò, compromís autèntic

Sóc l’Isidre Casas i vaig ser escollit en les darreres eleccions municipals com a regidor de Junts Per Gavà amb el suport de 1222 gavanencs i gavanenques.

Afronto aqueste repte amb enusiame ja que em permet aportar la meva experiència professional a la política municipal, envoltat d’un equip que creiem en una manera diferent de fer les coses, perquè cal gestionar els recursos pensant en el be comú, sense egocentrismes i sense grans titulars de rerefons.

Sóc conscient que hi ha un desarrelament patent entre els polítics i la ciutadania, per això penso que no fer el pas implícita mantenir i perdurar a aquells/es que, eleccions rere eleccions,legislatura rere legislatura, segueixen oferint alternatives de canvi ineficients per mantenir la cadira.

Jo no pretenc viure de la política, sinó fer política per intentar millorar el dia a dia de tots i totes els que vivim en aquesta gran ciutat.

Encapçalo un projecte transversal que pretén ser un reflex de la societat, una societat diversa, amb homes i dones de diferents àmbits, edats, amb diferents inquietuds, amb ganes de treballar per a la ciutat i amb un objectiu comú, fer una Gavà millor, una Gavà que ens representi a tots i totes, on garantim el benestar social, la seguretat, l’educació de qualitat i inclusiva, el comerç de proximitat, el turisme de valor afegit, la cultura, l’emprenedoria per a la gent jove, les polítiques d’habitatge de debó, una vila per viure i viure-la.

Aquest projecte es presenta sota la marca de Junts per Catalunya, amb el format adaptat a la nostra vila de Junts per Gavà, i respectarem els principis i eixos principals d’aquesta, fer política amb el poble i no per al poble.

#AraGavà

#NomésJuntsHoFaremPossible

Isidre Casas,

Regidor de Junts x Gavà

#SomGavanencs

#SomTransversals

#SomMunicipalistes

#SomMetropolitans