JuntsxGavà presenta nova executiva

gen. 18, 2024 | Notícies

El passat mes de desembre a JuntsxGavà, vam renovar l’executiva local i comencem el 2024 amb un nou equip de treball encapçalat per la Marta Zaera com a presidenta. En paraules de la Marta per als mitjans locals, l’executiva anterior amb en Jaume Vilaró a la presidència, va fer una gran tasca “perquè ells se’n van fer càrrec quan el partit s’estava creant, tot estava començant, i van tenir molts problemes perquè eren pràcticament tres persones. Nosaltres ara ja tenim un grup consolidat, un partit consolidat, i un equip gran amb un executiu amb molta empenta i amb moltes ganes de treballar”.

 

Nova executiva de JuntsxGavà

 

El Secretari general de Junts, Jordi Turull, a la seu de Junts a Gavà

La nova executiva accepta el repte de donar aquesta continuïtat, millorar i fer més per ser “al costat de la gent, anticipar-se als problemes de les persones” i “fer la vida més fàcil i més feliç a la gent, que és realment l’objectiu de la política”, tal i com va assenyalar el Secretari General de Junts per Catalunya, Jordi Turull. En Jordi Turull i dos presidents comarcals, en Pere Clota pel Baix Llobregat i en Pere Canadell pel Vallès Occidental – Sabadell, van assistir a l’acte de presentació que va tenir lloc a la seu de JuntsxGavà al carrer Sant Joan el passat 7 de desembre.

Els darrers dies de l’any es va fer el traspàs de funcions i, després de les festes, el nou equip ha començat la seva tasca amb embranzida i un impuls renovat que ens permetrà “que la feina que es faci, tant des de l’ajuntament com des del partit, faci que la gent ens vegi com un instrument útil”. Estem convençuts de que la nova executiva, amb la Marta Zaera al capdavant, aconseguirà consolidar la posició del partit i anar més enllà en els nostres objectius sense renúncies, tal i com fa Junts per Catalunya a nivell nacional.