Estem aquí per escoltar-te, per saber què et preocupa, què t’agrada i què t’agradaria canviar de la teva ciutat, per això pots fer-nos arribar un email a info@juntxgava.cat o bé contactar a través del telèfon 610 55 33 33.

Estarem encantants de parlar amb tu.

Recorda que anunciem a través de les xarxes socials les carpes que informatives que montem els caps de setmana per escoltar els suggeriments del nostres veïns i veïnes.

✅ La nostra màxima prioritat és la protecció de les teves dades personals. Per això et garantim que en farem un bon ús, i complim estrictament el Reglament Europeu de Protecció de Dades:

RESPONSABLE:
Partit Demòcrata Europeu Català a Gavà

Sant Joan, 22
08850 Gavà
NIF. G66848755
gava@partitdemocrata.cat

FINALITAT:

La finalitat és poder enviar informació relativa a les activitats de l’Isidre Casas i del seu equip de Junts per Gavà, i prestar els serveis sol·licitats, així com desenvolupar accions i campanyes i informar sobre les mateixes.

LEGITIMACIÓ:

El consentiment lliure de la persona, el qual pot ser revocat en qualsevol moment. Les dades es conservaran tot el temps que duri el consentiment.

DESTINACIÓ:

El Partit Demòcrata només comunicarà les seves dades a tercers amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals. L’anterior és sense perjudici de la comunicació a entitats afins que persegueixin les mateixes finalitats que el Partit Demòcrata Europeu Català a Gavà.

DRETS:

Accedir, rectificar, oposar-se, limitar i suprimir dades, així com altres drets, tal i com s’explica en la “informació addicional”.

INFORMACIÓ ADDICIONAL:

Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en el nostre correu electrònic: gava@partitdemocrata.cat